INFO

kuva: Timo Ahopelto

Ähtäriläinen Jamo Niemi on pitkän linjan laulaja ja esiintyjä. Lähes 30 vuoden esiintymiskokemus näkyy artistin rennossa ja varmassa olemuksessa. Jamo on kotonaan niin lähiöpubin trubaduurikeikalla kuin monisatapäisen yleisön edessä musikaalilavalla - äänestä huokuu aina esiintymisen ilo ja nautinto.

Jamo on 1972 syntynyt perheenisä, joka on kokenut elämässään paljon, eikä stressaa enää pienistä. Itseoppinut laulaja on toiminut solistina monissa kokoonpanoissa divarisarjassa ja heittänyt sadoittain trubaduuri- ja duo-keikkoja. Jamon ainutlaatuinen ja tunnistettava soundi on hioutunut nimenomaan pitkän keikkakokemuksen myötä. Myös akustinen kitara ja basso pysyvät miehen kädessä, mutta laulu on rakkain laji Jamolle.

Jamo on seilannut eri genrejen aalloilla aina rockista iskelmään, tulkiten musiikkia omalla tyylillään. Nyt Jamo on löytänyt yhteistyössä Heremusicin ja Maki Kolehmaisen kanssa itselleen hyvin istuvan tyylin. Suomenkielinen, puhdaslinjainen pop-musiikki lämminhenkisillä ja positiivisilla lyriikoilla höystettynä istuu aikuisen miehen ohjelmistoon täydellisesti. 

Vaikka kyseessä on suomalainen pop-musiikki, sovituksissa voi kuulla myös kansainvälisiä haikuja mm. Maroon 5 -tyyliin. Soundeja ja sävyjä on on hiottu tarkkkaan studiossa ja lopputuloksena on syntynyt Jamon esikoissoolosinkku Kiitollinen. 

Maki Kolehmainen tarjosi sävellystä Jamolle, joka kirjoitti nopeasti tekstin kappaleeseen. Miehet olivat keskenään aiemmin miettineet, että Suomessa on jaettu ihan tarpeeksi elämän valttikortteja, oltu ahdingossa ja itketty rakkauksien perään. Nyt on aika laulaa elämän hyvistä ja positiivisista asioista. Näin syntyi Kiitollinen, joka peilaa suoraan laulajan omaan ajatus- ja arvomaailmaan.

Jamo Niemi on valmis siirtymään maakuntakeikoilta isommille areenoille ja haluaa tulla kuulluksi koko Suomessa. Pitkään kypsytelty hedelmä on valmis poimittavaksi.

LEVY-YHTIÖ:
HEREMUSIC
helsinkirecords.com Oy Ltd  
Topeliuksenkatu 13
00250 Helsinki Finland
www.heremusic.fi